Готельно-ресторанна справа: переваги та складності у практичній роботі

Продовжуємо запрошувати найцікавіших, найкомпетентніших спікерів для студентів ВСП «Фаховий коледж вимірювань ДУІТЗ». На цей раз до нас завітала керуюча готелями, викладач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу ОНЕУ – Ілона Ремігайло.

Фахівець доступно, цікаво та зі знанням справи розповіла нашим студентам про роботу у сфері готельно-ресторанної справи, про переваги та складнощі, про відповідальність та правове забезпечення готельної справи, про найбільш поширені випадки та проблеми, з якими стикаються працівники у цій сфері.

Студенти із захопленням слухали, задавали багато питань, приймали участь у обговоренні проблемних випадків у готельно-ресторанному бізнесі. З нетерпінням очікуємо на нові зустрічі та нові теми лекцій, присвячені практичним питанням роботи готелів та ресторанів.Готельно-ресторанна справа: переваги та складності у практичній роботі Готельно-ресторанна справа: переваги та складності у практичній роботі

  • 12.10.2023