Всеукраїнський Олімпійський день

30 травня в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня під гаслом «Передай вогонь ПЕРЕМОГИ!» у ВСП «Фаховий коледж вимірювань ДУІТЗ» було проведену відкриту виховну годину. Метою заходу стала пропаганди фізичної культури, спорту, олімпійського pyxy, олімпійських цінностей та популяризації здорового способу життя.

Керівник фізичного виховання Світлана Стоянова розповіла студентам про історію заснування Олімпійських ігор, види спорту, що входять до зимніх та літніх Олімпійських ігор, та як змінювався цей захід з плином часу. Здобувачі освіти дізналися, що символізує олімпійський вогонь, що означають олімпійські кільця та інша символіка. Доповідач особливо підкреслив цінності Олімпійський ігор, їх ідеологічний посил та спрямування.

Окремий блок виховного заходу було присвячено пропаганді здорового способу життя. Викладач приділила особливу увагу здоровому харчуванню як підґрунтю сучасного здорового способу життя. Було звернуто увагу на шкідливість вживання алкоголю, паління та інших шкідливих звичок, особливо для молоді.

 

«Щоб бути здоровим, потрібні власні

зусилля, постійні і значні. Замінити їх не

можна нічим». Академік Микола Амосов

  • 10.06.2024