Спорт та фізичне виховання – невід’ємна частина навчального процесу

Якщо Ваші заняття з фізичного виховання проходять не так, навіть не кличте нас… Цікаві та інформативні заняття зі спеціальних дисциплін, ексклюзивні спікери-фахівці та екскурсії, і це не все. Заняття з фізичного виховання у ВСП «Фаховий коледж вимірювань ДУІТЗ» також проходять творчо, креативно та із задоволенням.

23 жовтня в групі 201 ат, відбулося відкрите заняття з баскетболу. Викладач фізичного виховання Сімаченко Ігор Вячеславович розробив та провів на високому методологічному рівні відкрите заняття на тему: «Закріплення передач м’яча від грудей, плеча та із-за голови». Ведення м’яча з подвійним кроком, а також вправи поєднанні з елементами гімнастики – для розвитку вестибулярного апарату.

Також дівчата нашого коледжу готуються підтримувати танцями наших хлопців, які прийматимуть участь у змаганнях «Козацькі розваги».

Важливо, що такі заходи сприяють професійному розвитку викладачів фізичного виховання, а також заохочують студентів до занять спортом.

Залучення молоді до спорту та підвищення спортивної культури – це одне з пріоритетних завдань виховання студентської молоді в коледжі.

  • 01.11.2023