В коледжі відзначили День фізичної культури і спорту та Міжнародний день студентського спорту

Щорічно в Україні відзначають День фізичної культури і спорту та Міжнародний день студентського спорту, і наш ВСП «Фаховий коледж вимірювань ДУІТЗ» не міг оминути увагою ці свята.

Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня, у 2024 році – це 14 вересня. Масовому залученню громадян до регулярних занять фізкультурою та спортом надають увагу в усіх країнах, адже це зміцнює здоров’я нації, посилює віру людей у власні сили, а також формує звички цивілізованого суспільства — дисципліну, чесну конкуренцію, почуття співпричетності. Наша країна завжди славилася видатними спортсменами, а залучати  до спортивних занять якнайбільше молоді є одним із завдань державної політики.

У свою чергу, Міжнародний день студентського спорту (International University Sports Day) – це всесвітнє свято, яке підкреслює важливу роль спорту у навчальних закладах. Цей день, що відзначається щорічно 20 вересня починаючи з 2016 року, є свідченням синергії між академічними досягненнями та спортивною досконалістю.

Міжнародний день студентського спорту – це рух, який підкреслює важливість інтеграції спорту в академічну структуру. Він відстоює ідею про те, що навчальні заклади можуть відігравати ключову роль у просуванні спортивної освіти для покращення суспільства.

Для активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, пропагування здорового способу життя, залучення студентської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом у нашому коледжі було проведено флешмоб «Рух – наше здоров’я!», до якого залучилися здобувачі освіти спеціальності готельно-ресторанна справа.

Любіть спорт, бігайте, стрибайте, забивайте голи, танцюйте, рухайтеся!

 #НМЦВФПОРухнашездоровя2024

В коледжі відзначили День фізичної культури і спорту та  Міжнародний день студентського спорту
В коледжі відзначили День фізичної культури і спорту та  Міжнародний день студентського спорту
  • 20.09.2024