Похід вихідного дня, присвячений Дню фізичної культури і спорту

З метою виховання у студентської молоді інтересу до здорового способу життя 21 вересня 2024 року у ВСП «Фаховий коледж вимірювань ДУІТЗ» відбувся Похід вихідного дня, присвячений Дню фізичної культури і спорту. Під керівництвом викладачів фізичного виховання Світлани Стоянової та Володимира Сизикова здобувачі освіти першого та другого курсів здійснили пішохідну екскурсію старими вуличками Одеси,  та  провели невеличкі спортивні змагання в парку імені Т.Г. Шевченка.

Цей похід дав змогу молоді не тільки дізнатися щось нове та цікаве про місто Одесу та її пам’ятки історії, але й потоваришувати, дізнатися один про одного у неформальній обстановці, а також провести час з користю для здоров’я.

Наша молодь своїм прикладом закликає вести здоровий спосіб життя, адже спорт – найлегший спосіб збереження здоров’я.Похід вихідного дня, присвячений Дню фізичної культури і спорту Похід вихідного дня, присвячений Дню фізичної культури і спорту Похід вихідного дня, присвячений Дню фізичної культури і спорту Похід вихідного дня, присвячений Дню фізичної культури і спорту

  • 23.09.2024