1 листопада 2024 року відбувся SLOW FOOD ODESA – ЛОКАЛЬНИЙ ЕНОГАСТРОНОМІЧНИЙ САМІТ, де взяли участь підприємці, закордонні та українські науковці, викладачі, які пов’язані з готельно-ресторанною справою, туризмом та волонтерством.
Організаторами заходу стали ННІ Готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ОНТУ / SlowFoodUkraine.
В саміті приймала участь завідувачка денного відділення ЕЕЕ ГРС ВСП «Фаховий коледж вимірювань Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку», Квасикова Ганна Сергіївна.
Представник коледжу мала нагоду перейняти закордонний досвід у сфері управління готельно-ресторанним бізнесом. Такий досвід стане ще однією конкурентною перевагою нашого навчального закладу при підготовці фахівців за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа. Цікаво відзначити, що доповіді саміту були англійською, французькою та українською мовами.